Fisk og skaldyr

Sildeburger med syltede løg

En anderledes burger til sildeelskere.

(1 person)
1 rugbolle
evt. krydderfedt
salat
1 kryddersild
syltede rødløg
cornichoner

Syltede rødløg:
2 rødløg
1 dl eddike
1 dl sukker
1 spsk salt
friskkværnet peber
1 tsk fennikelfrø

Flæk bollen, smør evt. med krydderfedt og læg et stykke salat på. Læg en sildefilet ovenpå og fordel cornichoner og syltede løg henover. Læg overen på.

Syltede rødløg:
Pil løgene og skær dem i tynde både. Kog alle ingredienserne til lagen op, indtil sukker og salt er opløst. Læg løgene i et patentglas og hæld lagen over.

TIPS:
Lav en større portion syltede rødløg. De kan holde sig en uge på køl og smager skønt i næsten alle typer sandwich.

Se flere sildeopskrifter:



Sildetapas på knækbrød







Æble- og sennepssild







Matjesfileter i fad







Citronsild på glas





Læs mere om: