5 smagsoplevelser i april

Chokoladepizza, hø-ost, påskelam, ekstravagante påskeæg og et lækkert madkoncept, hvor Paris møder New York i Århus – få nogle af aprils lækre smagsoplevelser her!

Chokoladepizza
Lauras Bakery, der for nyligt åbnede i Blågårdsgade i det indre Nørrebro, byder på en spændende chokoladepizza under navnet Chocolate Paradise. Chocolate Paradise bages på tre forskellige slags surdej og er fyldt med hasselnøddecreme, smør og havsalt. En spændende og anderledes ven til morgenkaffen.

Hø-ost
I hø-osten, som mejeriet Naturmælk sender på markedet i april, går landbrug og erhverv sammen om naturansvarlig forskning. Et samarbejde mellem bl.a. Økologisk Landsforening, Aarhus Universitet, Meyers er resulteret i en spændende hø-ost, som vi er vilde med. Den er lidt en nordisk udgave af den velkendte Prima Donna. Hø-osten er lavet af komælk, der kun har fået hø at spise! Læs mere om hø-osten her!Påske-lam
Har du købt dit påskelam? Lam er oplagt til både påsken og foråret. Få tips til at undgå uldsmagen i din påskemiddag og inspiration til det perfekte tilbehør til påskemiddagen i disse fem opskrifter på påskelam. Se opskrifterne her!

Bülows påskeæg
Det er blevet sæson for påskeæg, og her kan man ikke undgå Johan Bülows påskeæg. Johan Bülows æg er dog betydeligt mindre end de traditionelle påskeæg og fås kun på krukke. De små herligheder består af sød lakrids, som er coated med belgisk chokolade, vendt i lakridspulver og til sidst tilsat vand med pebermyntesmag.Storbysmag i Århus
I Århus er et helt nyd madkoncept født. Det er kokkene på Nordisk Spisehus, der har sammensat en menu, der kobler det klassiske franske køkken sammen med de nyeste gastronomiske tendenser og teknikker fra New York. Læs mere om konceptet her!

Læs mere om: