
6 lette og sprøde forårssalater
Gå foråret i møde med lette og sprøde salater, som både er lækre alene, som forret og som tilbehør til fisk og kød.
Foråret nærmere sig med hastige skridt og det betyder, at det er tid til at skifte kål, rodfrugter og de varme supper ud med salater med sprøde grøntsager.
Prøv også: Forårsdressing til din salat. Find opskriften her!
6 lette forårs salater
Spis dig mæt og glad i farverige og fristende salater, der forkæler dine smagsløg. Brug salaterne som forret, som tilbehør eller alene som snack med et godt glas vin. Vi har samlet de mest smagfulde salater, som også er lette at gå til, til dig.
Sprøde grøntsager


Salat med grillet artiskok
Lad dig ikke afskrække af artiskoks hårde ydre. Bag det gemmer sig et blødt og delikat indre. Nyd artiskok som creme, bagt eller helt enkelt med kryddersmør, eller som her, hvor vi har kreeret en fristende salat med ansjosdressing!
af Mikkel Karstad / Foto: Anders Schønnemann


Salat med æbler, figner og croutoner
af Camilla Zarah Lawes / Foto: Columbus Leth.


Letsyltede agurker med gedeost og frøknækbrød
Vi har fået fingre i Restaurant Stedsans' sprøde og lækre sommeropskrift på letsyltede agurker med gedeost og frøknækbrød.
Opskrift og foto: Restaurant Stedsans


Lækker kalvetatar
Lav en smagslækker kalve-tatar med stegte asparges, syltet løg, parmesan, karse og æggeblomme.
af Mikkel Karstad / Foto: Anders Schønnemann


Falafler i wrap med salat
af Gitte Heidi Rasmussen / Foto: Line Falck


Salat med babyspinat, hindbær og ristede mandler
Servér en skøn foråres salat med friske hindbær, ristede mandler og friskbælgede ærter til grillmaden
af Camilla Lawes / Foto: Wichmann+Bendtsen