
Bruschetta med rejer, agurk, ærter og sumac-dressing
Denne sommerlige opskrift på bruschetta er en lækker forret. Få opskriften på bruschetta med rejer her!
Bruschetta er en klassisk italiensk forret. Bruschetta er dog også rigtig lækkert at tage som en snack eller en ret, der står for sig selv. Variationsmulighederne for bruschettas er næsten uendelige så det er bare at sætte fantasien i gang. Her har vi valgt at give dig en opskrift på bruschetta med rejer
Ingredienser til Bruschetta:
Til 6 personer
10 skiver daggammelt speltbrød
2 spsk olivenolie
1 agurk
100 g ærter
200 g rejer
Sumac-dressing:
4 spsk cremefraiche 18 pct.
2 tsk sumac
salt og friskkværnet peber
Til servering:
selleriurt eller bredbladet persille
Kan du lide bruschetta så prøv også: Lynstegt tun - til forret eller tapas
Sådan laver du bruschetta:
Pensl brødskiverne med olivenolie, og rist dem i ovnen ved 200° i 5-7 min for at få sprøde bruschetta. Lav lange agurkestrimler med en kartoffelskræller. Bland agurkestrimler, ærter og rejer i en skål, og stil evt. i køleskabet. Så bliver dine bruschetta lækre!
Sådan laver du sumac-dressing:
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Fordel rejeblandingen på de ristede brød, top med dressing, og pynt med lidt selleriurt eller bredbladet persille. Så har du skønne bruschettas til dine gæster.
Prøv også opskriften: Laksetærte med broccoli
Tips
Sumac er et syrligt krydderi, der bruges meget i mellemøsten og nordafrika. Køb det i specialbutikker eller på nettet.
Knoldselleri, saltet torsk og rødbede


MENU
Tapasbord
- Bagt knoldselleri, sukkersaltet torsk og rødbedetopping
- Bruschetta med rejer, agurk, ærter og sumac-dressing
- Sprængt andebryst, selleripuré og bagte majroer
- Dip af gule ærter med breadsticks Bagte hvide asparges med rygeostcreme
- Dessert: Medaljer med rabarbercrem
Klik videre og se alle opskrifterne


Bagt knoldselleri, sukkersaltet torsk og rødbedetopping med peberrod. Milde råvarer med sødme og kant fra eddike og peberrod.


Sprængt andebryst, selleripuré og bagte majroer. Sprængningen giver en jævn og smagfuld tilberedning af andekødet.


Bruschetta med rejer, agurk, ærter og sumac-dressing. I Spanien bruger de tomater og basilikum, vi bruger rejer, agurk og persille.


Bagte hvide asparges med rygeostcreme og smørristet brød. Du kan også bruge rygeostcremen med brød og sammen med laks.


Skyl aspargesene i koldt vand, og knæk den nederste træede del af. Skræl dem derefter fra hovedet og ned.




Sådan former du breadsticks:
Del dejen i to kugler, og rul dem ud i to tynde rektangler. Pensl med æg, og drys med sesamfrø, nigellafrø og revet ost. Skær hvert rektangel i lange strimler, ca. 1,5 cm brede. Drej hver strimmel, og læg dem på en bageplade med bagepapir.


Medaljer med rabarbercreme. Giv middagen med de mange små retter en solid og cremet afslutning med den søde nordiske sommerklassiker rabarber.

