
Grønt
Citroncarpaccio som appetizer
Så enkelt kan det gøres. Byd gæsterne på citroncarpaccio før maden. Citroncarpaccio som appetizer har noget stilet over sig - og så er det lækkert!
Onsdag d. 7. marts 2012 - af Lage Stone, Foto: Hans Rooth
(4 personer)
2 økologiske citroner
1 dl ekstra jomfruolivenolie
2 tsk sukker
Skær citronerne i meget tynde skiver. Bred dem ud på et serveringsfad. Dryp med olivenolien og fordel sukkeret jævnt henover. Stil fadet i køleskabet i et par timer, så citronskiverne kan marinere og sukkeret smelte ind. Server citroncarpaccioen som en lille appetizer.
Se også andre opskrifter med citron:
Laksetatar med sennep og ansjoser | |
Risotto med citron og ærter | |
Citronkager fra Café Vassalli | |
Limoncello Gin Fizz |
Læs mere om: