
Grønt
Fennikel
Fennikel er en superlækker grønsag, der passer perfekt som tilbehør til f.eks. hvid fisk.
Fredag d. 1. juni 2012 - af Redaktionen. Foto: Anders Schønnemann.
Fennikel har en lakridsagtig smag og er superanvendelig i supper og salater.
Det er den nederste del af fenniklen, som også kaldes knoldfennikel, der bruges. Den øverste del af fenniklen, der ligner dild, kan bruges som pynt på samme måde som dild.
Som tilbehør bruges fennikel især til fisk.
Prøv også: Ceviche med mango og fennikel
Vidste du...
at fennikel kan fryses i op til seks måneder, hvis det blancheres først?
Tilberedning
Renses og skæres i skiver, både eller strimler.
Prøv denne lækre opskrift på kylling i ovn med fennikel
Sæson
Juni-oktober
10 råvarer du skal spise i juni
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Læs mere om: