
Grønt
Fettuccine zucchine e gamberi
Fettuccine med squash, rejer og cherrytomater
Tirsdag d. 16. marts 2010 - af Eva Ravnbøl. Foto: Chris Warde-Jones.
(4 personer)
1 lille løg
olivenolie
2 fed hvidløg
2 små peperoncini
3 zucchine (squash)
salt
10 cherrytomater
150 g rejer
400-500 g frisk fettuccine
Hak løget fint og svits det på en høj pande sammen med olivenolien, de hele, pillede fed hvidløg og peperoncinierne. Skær de tre zucchine ud i tynde strimler a la julienne. Tilsæt dem sammen med lidt salt og tilsæt bagefter de grofthakkede cherrytomater. Lad retten simre i et par minutter, til grønsagerne er al dente. Til allersidst blandes rejerne i, og det hele røres rundt. Pastaen koges imens i saltet vand i tre-fire minutter og hældes derpå op i zucchinesaucen på panden og blandes godt. Saucen skal fremtræde cremeagtig. Er den for tør, tilsættes mere pastavand.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Læs mere om: