
Grønt
Hjemmelavede kartoffelchips
Kartoffelchips hører sig til, når julemiddagen skal på bordet. Gør som Michelinkok Thomas Herman og lav dem selv. Nemt og hurtigt.
Fredag, 12. december 2014 - 9:24 - af Thomas Herman / Foto: Anders Schønnemann
Det er helligbrøde at ændre på julemiddagen, og den skal helst serveres med alt, hvad dertil hører. Kartoffelchips er en klassiker ved julemiddagen. Overrask dine julegæster med en ekstra delikat udgave. Her får du opskriften på hjemmelavede kartoffelchips med muskat.
Læs også: Brune kartofler - tips og tricks
Hjemmelavede kartoffelchips med muskat
- 6 bagekartofler, ikke for store
- Vindruekerneolie
- Salt
- Muskat
Læs også: Sådan laver du den bedste flæskesteg
Sådan klaver du kartoffelchips:
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern. Læg skiverne i koldt vand i 20 min., skift det hyppigt undervejs. Aftør skiverne, og friter dem i vindruekerneolie ved ca. 160°. Tag dem op, når de er gyldne og sprøde, læg dem på et stykke fedtsugende papir, og krydr med salt og fintrevet muskatnød.
Find flere lækre opskrifter i galleriet herunder:
10 julefrokostretter















