
Grønt
Maldivisk kålsalat med chili og lime
En vidunderlig måde at bruge kål på, spiller max med syre og det stærke fra chilien.
Onsdag d. 4. april 2012 - af Carsten Kyster, Foto: Carsten Kyster og Herbert Ympa
(4 personer)
½ spidskål med de grønne blade eller ½ savojkål (lille)
2 salatløg
1 grøn chili
2 lime/saften
2 g salt
2 g sort peber
Snit kålen i tynde strimler. Snit løg og chili meget fint, og vend det sammen med limesaft, salt og peber. Vend det med kålen lige før servering.
Tip: Du kan også vende denne salat med lidt kylling, rejer eller grillet fisk.
Se også andre lækre opskrifter fra Maldiverne:
|
Maldivisk tunsalat med frisk kokosnød og grøn chili | ||
|
Salat af maldivisk græskar, tun og kokos | ||
|
|
||
Fiskekarry fra Maldiverne med kokos og karryblade |
Læs mere om: