Grønt

Nemme græskarwraps

De her nemme græskarwraps er en farverig og velsmagende ret, der både kan fungere som forret eller tapas-ret.

Disse græskarwraps er en dejlig nem måde at få det bedste frem i de gode græskar. De er supernemme at lave, og kombinationen af græskar, timian, bacon og hvidløg kan noget helt særligt. Nogle gange er simpel mad bare bedst!

Nemme græskarwraps

Antal: 4 pers./ Tid: 15. min + 30 min. i ovn
Det skal du bruge til græskarwraps: 
  • 1 hokkaido
  • Salt og peber
  • 2 pakker baconskiver
  • Frisk timian
  • 4 fed hvidløg
  • Olivenolie
Sådan laver du græskarwraps:  
  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Skær græskarret i 8 tykke både og fjern skræl og kerner.
  3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt og peber.
  4. Bind to skiver bacon om hvert græskarstykke og tilsæt timian og hele hvidløgsfed.
  5. Dryp godt med olivenolie og steg det i ovnen i ca. 30 min.
  6. Serveres varme, evt. sammen med andre småretter eller tapasretter. 

Flere lækre opskrifter med græskar

Herunder kan du få en masse velsmagende bud på, hvad du ellers kan bruge græskar til: