
Grønt
Nemme græskarwraps
De her nemme græskarwraps er en farverig og velsmagende ret, der både kan fungere som forret eller tapas-ret.
Fredag, 15. december 2017 - 3:29 - af Julie Hey / Foto: Betina Hastoft
Disse græskarwraps er en dejlig nem måde at få det bedste frem i de gode græskar. De er supernemme at lave, og kombinationen af græskar, timian, bacon og hvidløg kan noget helt særligt. Nogle gange er simpel mad bare bedst!
Nemme græskarwraps
Antal: 4 pers./ Tid: 15. min + 30 min. i ovn
Det skal du bruge til græskarwraps:
- 1 hokkaido
- Salt og peber
- 2 pakker baconskiver
- Frisk timian
- 4 fed hvidløg
- Olivenolie
Sådan laver du græskarwraps:
- Tænd ovnen på 175°.
- Skær græskarret i 8 tykke både og fjern skræl og kerner.
- Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt og peber.
- Bind to skiver bacon om hvert græskarstykke og tilsæt timian og hele hvidløgsfed.
- Dryp godt med olivenolie og steg det i ovnen i ca. 30 min.
- Serveres varme, evt. sammen med andre småretter eller tapasretter.
Flere lækre opskrifter med græskar
Herunder kan du få en masse velsmagende bud på, hvad du ellers kan bruge græskar til:
Læs mere om: