
Grønt
OPSKRIFT | Spinatsalat med bacon og asparges
Denne lækre, sprøde spinatsalat med bacon og asparges kan serveres alene eller som tilbehør til eksempelvis lam eller et godt stykke kød.
Tirsdag, 16. maj 2017 - 6:00 - af redaktionen
Byd lysere tider i møde med en sprød og lækker salat, der har bid og masser af smag. De friske, grønne asparges minder os om, at sommeren atter er på vej.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
LÆS OGSÅ: Sprød og sund 'superfood'-salat | Spinatsalat med blåbær og avokado
Spinatsalat med bacon og asparges
INGREDIENSER
- 100 g bacon (i et helt stykke)
- 16 grønne asparges
- 100 g babyspinat
- 1 rødløg
- 2 spsk sød sennep
- 2 spsk olivenolie
- saft af 1 citron
- salt og friskkværnet peber
FREMGANGSMÅDE
Skær bacon i små skiver, og steg dem sprøde på en tør pande. Knæk den nederste ende af aspargeserne, og kog aspargeserne i 2 minutter. Skyl og tør spinaten. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Rør sennep sammen med olie og citronsaft, og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med spinat, asparges, bacon og rødløg.
Server spinatsalaten alene eller som tilbehør til lam eller et godt stykke kød.
Læs mere om: