
Grønt
Risotto med squash
Med denne opskrift på risotto får risottoen en dejlig frisk smag, da der både indgår squash og squashblomster.
Mandag, 20. august 2018 - 11:19 - af Ingrid Schilde / Foto:Marte Aubert
Risotto er en Italiensk specialitet, som passende kan serveres som enten tilbehør eller til forret. I denne opskrift er den lavet med både squash og squashblomster, som giver den en helt unik smag.
PRØV OGSÅ: Risotto - lækker opskrift med perlebyg
Opskrift på risotto med squash
Antal: 4 personer
Det skal du bruge til at lave risotto med squash:
- 350 g arborioris eller carnaroliris
- 5 dl tør hvidvin
- 8 dl varm hønsefond
- 2 squash
- 5 squashblomster
- 30 g smør
- 50 g revet parmesan
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Sådan laver du risotto med squash:
- Hæld risene i en varm gryde, og rist dem.
- Hæld vinen på, og lad den koge ind.
- Tilsæt fonden lidt ad gangen under omrøring.
- Tilsæt mere væske, når den første dosis er absorberet.
- Fortsæt, indtil risottoen er cremet. Hak squash og squashblomster, og hæld dem i risottoen, kort før den er færdig.
- Lad det koge i 5 minutter.
- Rør smør og parmesan ind i risottoen, og servér straks.
PRØV OGSÅ: Hemmeligheden bag den perfekte risotto