
Grønt
Rød salat med mørke bær
Lav en smuk rød salat af rødbedeblade, rødkål, brombær, solbær, blåbær og dejlig gedeost.
Fredag, 28. august 2015 - 13:27 - af redaktionen
Den 20. og 27. september 2015 holder Mad & Bolig et kæmpe event under titlen "Forkæl dig selv", hvor vi blandt andet byder på lækker gourmet-middag. Denne salat er del af middagen, og du kan lære at lave den her og læse meget mere om det eksklusive event herunder:
Rød salat med mørke bær
Antal: 4 personer
Ingredienser til salaten:
- 1 lille rødkål1 bk. Brombær
- 1 bk. Solbær
- 1 bk. Blåbær
- 1 bk. Rødbedeblade
- 1 dl. Solbær eddike
- 2 dl. God olivenolie
- 200 g. Gede/fåre ost (feta)
- Salt
- Peber
- Lidt honning
Sådan laver du salaten:
- Dressing: Tag ¼ af hver bakke bær og blend det sammen med solbær eddiken, olivenolien, salt, peber og honning.
- Salat: Det lille rødkål halveres, stokken skæres fra og kålen skæres tyndt fra top mod bund. Rødbedebladene skylles. Kål, rødbedeblade og de resterende bær vendes med dressingen. Kommes i serveringsskål og osten smuldres ud over.
Her kan du se den øvrige menu og resten af programmet til "Forkæl dig selv"!
Menu - Hindsgavl Slot (20. september 2015 kl. 10-17)
- Kuller i sprød pakke med løgmarmelade med krondild og citron
- Mini ”tartelet” med stuvning af karl johan svampe og timian
- Mini hotter med dyrekølle, trøffelmayo, sprøde løg og dehydreret solbær
- Syltede skorzonerrødder fra haven med Melfar skinke
- Wrap med stegt kylling, saltede agurk, søde rabarber og persille creme
- Gede friskost iscreme med frisk brombær, rødbede sirup og rugbrøds crumbel
- Citron macaroon
Menu - Marienlyst Strand og Badehotel (27. september 2015 kl. 10-17)
- Rødspætte, cremet pickles og grillet citron
- Rødsalat, mørkebær og saltost
- Velfærdskylling, svampe mayo og surt
- Juice med æbler, havtorn, gulerod og et touch af ingefær
- Sunde snacks med tranebær
- Solbærkage
Du kan også...
- Møde Masterchef-dommeren fra TV3 Thomas Castberg. Lure ham teknikkerne af, og høre ham fortælle om, hvordan du opbevarer og tilbereder god mad med masser af velsmag trin for trin.
- Møde slotskonditor på Kokkedal Slot Torben Bang, der giver dig masser af fif og inspiration og fortæller om principperne bag god bage- og dessertkunst. Der er naturligvis smagsprøver på de søde sager.
- Lære meget mere om eksklusive vine, portvine og champagne.
- Møde den inspirerende indretningsekspert Nanett Nielsson, der er enestående god til at mikse og matche farver og mønstre og stadig bevare den skandinaviske enkelthed.
Alt dette får du:
- Inspirerende foredrag med fokus på indretning, mad og rejser
- Morgenmad
- Frokost og søde lækkerier
- Smagsprøver
- Lækre præmier
- Goodiebag
Datoer for arrangementet:
- Hindsgavl Slot, Middelfart
Søndag den 20. september 2015 kl. 10-17
- Marienlyst, Strand- og badehotel Nordsjælland
Søndag den 27. september 2015 kl. 10-17
SÆRPRIS FOR MIT MAD & BOLIG-MEDLEMMER: 645 kr. inkl. goodiebag.
Køb din billet med medlemsrabat her!
Er du ikke medlem af Mit Mad & Bolig, kan du blive det gratis HER, og kan kort herefter logge ind til medlemsbestillingen.
Læs mere om: