Grønt

Rød salat med mørke bær

Lav en smuk rød salat af rødbedeblade, rødkål, brombær, solbær, blåbær og dejlig gedeost.

Den 20. og 27. september 2015 holder Mad & Bolig et kæmpe event under titlen "Forkæl dig selv", hvor vi blandt andet byder på lækker gourmet-middag. Denne salat er del af middagen, og du kan lære at lave den her og læse meget mere om det eksklusive event herunder: 

Rød salat med mørke bær

Antal: 4 personer

Ingredienser til salaten:

  • 1 lille rødkål1 bk. Brombær
  • 1 bk. Solbær
  • 1 bk. Blåbær
  • 1 bk. Rødbedeblade
  • 1 dl. Solbær eddike
  • 2 dl. God olivenolie
  • 200 g. Gede/fåre ost (feta)
  • Salt
  • Peber
  • Lidt honning

Sådan laver du salaten:  

  1. Dressing: Tag ¼ af hver bakke bær og blend det sammen med solbær eddiken, olivenolien, salt, peber og honning.
  2. Salat: Det lille rødkål halveres, stokken skæres fra og kålen skæres tyndt fra top mod bund. Rødbedebladene skylles. Kål, rødbedeblade og de resterende bær vendes med dressingen. Kommes i serveringsskål og osten smuldres ud over.

Her kan du se den øvrige menu og resten af programmet til "Forkæl dig selv"!

Menu - Hindsgavl Slot (20. september 2015 kl. 10-17)

  • Kuller i sprød pakke med løgmarmelade med krondild og citron
  • Mini ”tartelet” med stuvning af karl johan svampe og timian
  • Mini hotter med dyrekølle, trøffelmayo, sprøde løg og dehydreret solbær
  • Syltede skorzonerrødder fra haven med Melfar skinke
  • Wrap med stegt kylling, saltede agurk, søde rabarber og persille creme
  • Gede friskost iscreme med frisk brombær, rødbede sirup og rugbrøds crumbel
  • Citron macaroon

Menu - Marienlyst Strand og Badehotel (27. september 2015 kl. 10-17)

  • Rødspætte, cremet pickles og grillet citron
  • Rødsalat, mørkebær og saltost
  • Velfærdskylling, svampe mayo og surt
  • Juice med æbler, havtorn, gulerod og et touch af ingefær
  • Sunde snacks med tranebær
  • Solbærkage

Du kan også...

  • Møde Masterchef-dommeren fra TV3 Thomas Castberg. Lure ham teknikkerne af, og høre ham fortælle om, hvordan du opbevarer og tilbereder god mad med masser af velsmag trin for trin.
  • Møde slotskonditor på Kokkedal Slot Torben Bang, der giver dig masser af fif og inspiration og fortæller om principperne bag god bage- og dessertkunst. Der er naturligvis smagsprøver på de søde sager.
  • Lære meget mere om eksklusive vine, portvine og champagne.
  • Møde den inspirerende indretningsekspert Nanett Nielsson, der er enestående god til at mikse og matche farver og mønstre og stadig bevare den skandinaviske enkelthed. 

Alt dette får du:

  • Inspirerende foredrag med fokus på indretning, mad og rejser
  • Morgenmad
  • Frokost og søde lækkerier
  • Smagsprøver
  • Lækre præmier
  • Goodiebag

Datoer for arrangementet:

  • Hindsgavl Slot, Middelfart
    Søndag den 20. september 2015 kl. 10-17
     
  • Marienlyst, Strand- og badehotel Nordsjælland
    Søndag den 27. september 2015 kl. 10-17

SÆRPRIS FOR MIT MAD & BOLIG-MEDLEMMER: 645 kr. inkl. goodiebag. 

Køb din billet med medlemsrabat her!

Er du ikke medlem af Mit Mad & Bolig, kan du blive det gratis HER, og kan kort herefter logge ind til medlemsbestillingen. 

Læs mere om: