
Grønt
Rul din aubergine ud
Den fyldige lilla aubergine har en solid smag. De delikate ruller kan være en selvstændig ret på en grøn dag eller et avanceret tilbehør
Mandag d. 20 april 2020 (Først udgivet: d. 12. marts 2010) - af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft
Prøv disse lækre aubergineruller. De passer perfekt til forret eller som en del af mange retter, den er også rigtig god til picnicen. Få opskriften herunder!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Aubergineruller
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave aubergineruller:
- 1 aubergine
- 1 glas pesto
- 1 hel mozzarella
- 2 spsk kapers
- 3 spsk semidried tomat (f.eks. fra Urtekram)
- 1 lille bundt basilikum
- 6-8 spsk reven parmesan
- olivenolie
Sådan laver du aubergineruller:
- Tænd ovnen på 200°.
- Skær auberginen i tynde skiver på den lange led.
- Blancher dem hurtigt i kogende vand.
- Dup aubergineskiverne tørre med køkkenrulle.
- Smør hver skive med pesto.
- Skær mozzarella i små terninger og fordel dem på aubergineskiverne sammen med kapers.
- Hak tomaterne groft og læg dem på skiverne sammen med et par basilikumblade.
- Rul skiverne om fyldet og læg dem på sammenføjningen på en bageplade med bagepapir.
- Riv parmesan ud over hver rulle og dryp med olivenolie.
- Bag dem i ovnen i 10-12 minutter.
- Server dem til en sprød salat og et godt brød eller som tilbehør til fisk eller kalv.
Flere opskrifter?
Vi giver dig her 20 opskrifter med forslag til lækker picnic mad. Få alle opskrifterne her!
Læs mere om: