
Grønt
Sådan piller du et granatæble
Få den bedste metode til at pille et granatæble, så du slipper for røde kerner og saft i hele køkkenet.
Torsdag, 25. januar 2018 - 6:00 - af Ditte M. Hansen
Kunsten at pille et granatæble kan være stor og krævende og ende i et svineri af røde kerner og saft i køkkenet og på dit tøj, hvis du ikke ved, hvordan du griber den røde frugt an.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Men fortvivl ikke. Der findes heldigvis en genial metode til at få de søde, let syrlige og rubinrøde kerner ud af det populære æble, som du efterfølgende kan bruge i alt fra salater til desserter og cocktails.
Når du har fået kernerne ud, kan du opbevare dem i køleskabet i seks til otte dage. Hele granatæbler kan holde sig i seks til otte uger i køleskabet.
LÆS OGSÅ: 7 grunde til at spise granatæble
Sådan piller du et granatæble trin for trin
- Skær rundt i granatæbles kant
- Pil den øverste del af
- Skær langs de hvide hinder for at åbne frugten
- Pil toppen ud med rod
- Pil stille og roligt alle kernerne fri, så du minimerer saftsprøjt
Se også videoen herunder
Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
Læs mere om: