
Grønt
SALAT | Perlespelt med kylling, gedeost og æbler
Perlespelt er perfekt tilbehør til kylling – ikke mindst når det får syre og skarphed fra æbler og gedeost. Få opskriften på denne salat her.
Tirsdag, 22. november 2016 - 9:18 - af Redaktionen Foto: AOP
SALAT | Perlespelt med kylling, gedeost og æbler
INGREDIENSER
- 4 skiver brystfileter
- 8 skiver serranoskinke
- 1 spsk. solsikkeolie
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat med stegt andebryst, granatæble og parmesan
Perlespelt med æble og gedeost
- 2 dl perlespelt
- ca. 6 dl vand
- 1 spsk. salt
- 2 røde æbler
- 3 stilke bladselleri
- ½ bundt forårsløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 110 g frisk gedeost (i rulle)
Citrondressing
- ½ dl olivenolie
- saft og skal af ½ usprøjtet
- citron
- salt og friskkværnet peber
Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
FREMGANGSMÅDE:
Del kyllingefileterne på langs; svøb stykkerne i skinke. Varm en pande op med olie, og steg stykkerne sprøde og gyldne på alle sider.
Kog perlespelten i saltet vand i 20 minutter. Hæld overskydende vand fra, og afkøl i sigte.
Skær æblerne i tynde både og bladselleri og forårsløg i skiver. Pluk og skyl persillen.
Rør ingredienserne til citrondressingen sammen.
Vend grøntsagerne i sammen med perlespelt; smuldr gedeost over. Servér til de stegte stykker kylling.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Tærte med figen, appelsin og mascarpone
Læs mere om: