
Grønt
WEEKEND BITES | Raw-kage med mynte og kokos
En super lækker cremet raw-kage med mynte og kokos. Kagen smager skønt til en kop te eller kaffe. Få opskriften på her.
Torsdag, 26. januar 2017 - 12:34 - af redaktionen Foto: AOP
Den helt grundlæggende tanke inden for raw food-konceptet er, at næringsværdien i maden forsvinder, hvis det tilberedes i en temperatur på over 42 grader. Ved at spise maden rå eller tilberedt i lav temperatur er alle næringsstoffer bevaret. Herunder får du en lækker kage lavet ud fra raw food-konceptet.
LÆS OGSÅ:51% RAW | Få 2 lækre opskrifter
Raw-kage med mynte og kokos
INGREDIENSER:
Bund:
- 200 g mandler
- 100 g dadler uden sten
- ½ dl vand
Fyld:
- 2 dl kakaopulver
- 50 g hasselnødder
- 12 mynteblade
- 3 spsk. kokosolie
- 3 spsk. ahornsirup
Drys:
- 3 spsk. finthakket mynte
- 3 spsk. kokosmel
- hindbærstøv
FREMGANGSMÅDE:
Blend mandler sammen med dadler; tilsæt vand, og blend til en ensartet masse. Fordel massen i en springform på 20 cm, hvor bunden er dækket med bagepapir.
Blend ingredienserne til fyldet sammen, og fordel over bunden.
Stil kagen i køleskabet i minimum 3 timer.
Drys med mynte, kokos og hindbærstøv.
Læs mere om: