Få opskriften på sprødt granola og en frisk gulerødsjuice med ingefær.
Torsdag, 5. maj 2016 - 16:16 - af Shirley Nordenskiold Foto: thefoodclub.dk og samanthafotheringham.dk
Denne uge byder morgenmadskittet på en sund hjemmelavet Granola. Granola er egentlig blot mysli, der er blevet ristet og derfor er ekstra sprødt. Granola kan bruges som topping på skyr, yoghurt eller blot nydes med mælk som almindelig mysli.
200 g nødder, fx mandler, cashewnødder, hasselnødder, grofthakkede
3 tsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
4 spsk kokosolie
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter. Rør undervejs, og hold øje med at blandingen ikke bliver for mørk. Når granola’en er kølet helt af kommes på glas.
Denne opskrift er venligst lånt af madskribent Ditte Ingemann, der har bloggen thefoodclub.dk Hun har blandt andet udgivet bogen 'Mit grønne køkken - mere grønt i hverdagen - helt enkelt', som du kan købe HER