Kød og fjerkræ Indholdet fortsætter under annoncen Annonce Sous vide-tilberedt oksetyksteg med grønt og portvinssauce Nem forret: Carpaccio med rucola og oliven 25 påskefrokost-retter Nem Beef Wellington med svampe Kalvebrisler med svampe, tørrede bær og skalotteløg Svinekæber med et tvist af kaffe Oksemørbrad i ovn med kartoffelpuré og ratatouille Porchetta - Timm Vladimirs opskrift Lammekølle med rosmarin og fennikel Verdens bedste Fransk Cassoulet Lammeculotte med stegte rapsblomster og friskost Mørbradgryde med blandede svampe Sådan laver du flæskesteg på grill Sådan laver du en flæskesteg med sprøde svær Foie gras en terrine Oksetyksteg med æbler, svampe og grov kartoffelmos Stegt kyllingelever med kvæde, bolsjebeder og kørvel Nem tapas-ret: Bresaolaruller Klassisk nytårsmenu - nem at lave! Flæskesteg: Tilbehør og tips i verdensklasse Bag din egen leverpostej Moussaka - den bedste græske opskrift Opskrift: Prices farseret kalkun Jule-frikadeller med portvin og tranebær VIS FLERE HER