Hvilken fantastisk hovedret skal du og dine gæster fejre nytåret med? Her får du tre lækre hovedretter til nytår, som du kan forkæle dine gæster med.
Torsdag d. 19. december 2013 - af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Colombus Leth, Betina Hastoft, Toni de Coninck
Maden har en stor og vigtig betydning, når du sammen med venner eller familie skal mindes året, der gik, og samtidig byde det nye velkommen. Det er samtidig en mulighed for at lægge julemaden bag sig og selv bestemme, hvad der skal på nytårsmenuen. Her er det store spørgsmål altid, hvorvidt det skal være klassisk torsk eller afvige fra traditionerne.
Leder du efter et alternativ til den traditionelle nytårstorsk, når du skal servere hovedret for dine gæster nytårsaften, så har vi fundet nogle gode og velsmagende bud. Vi har udvalgt tre delikate og lækre hovedretter til nytår, du kan forkæle dine gæster med, nemlig en lækker oksemørbrad, en grillet kalv og en fortryllende lammeret. Alle retter egner sig fint som lækker gæstemad til nytår. Du skal bare vælge...
Plads til forkælelse, ro og velvære på Ystad Saltsjöbad…
Hotellet byder blandt andet en luksuriøs spa-afdeling.
1 / 8
INs marts-forside og den tilhørende modeserie (s. 74) er skudt i de skønne omgivelser på Ystad Saltsjöbad og selvom det ikke er til at se, var det en kold vinterdag i december.
2 / 8
Gæster på Ystad Saltjöbad kan bruge den smukke strand, der hører til hotellet.
3 / 8
Maden på spahotellet er inspireret af den omkringlæggende natur og består af råvarer som friskfanget fisk og nyplukkede ingredienser fra de skånske haver. Nyd den i hotellets smukke restaurant.
4 / 8
Endnu et eksempel på hotellets gennemførte spa-afdeling
5 / 8
Opskriften på 'Frossen violfløde med hindbæris & kagekrummer' som er udviklet af hotellets chefkok Daniel Müllern, kan du finde i dette nummer af IN ...
Mangler du inspiration til en skøn forret, har vi samlet 10 forretter til nytår, som du kan lade dig inspirere af. Vil du gerne have torsk ind i menuen nytårsaften, er det oplagt at bruge den i forretten.