6 opskrifter med vildt


Langtidsbraiseret dyrebov
Steg dyreboven ved blot 160 grader i 3-4 timer og få virkelig lækkert og mørt kød.
1 / 7


Indbagt vildtgryde
2 / 7


Vildtsuppe af fasan
Vildtbouillon på fasan anrettet med tynde skiver fasanbryst, selleri, kastanjer og frisk kørvel.
3 / 7






Relaterede artikler
Kød og fjerkræ
6 opskrifter med vildt
Kom i efterårsstemning med lækre opskrifter med vildt.
Lav lækre retter med vildt og kom i efterårsstemning med fasan eller dyrefilet. Kombinér det lækre kød med sæsonens frugt og bær som blommer og brombær.
Se også: Claus Meyers efterårssalat
Vi giver dig her 10 lækre opskrifter med vildt, som bare kalder på at sidde og hygge omkring med familie og venner.
Se også: 6 uundværlige tærteopskrifter