
Foie gras-terrine med morkler, rødbedesalat, brøndkarse og spiselige blomster
Her får du en af de nemme opskrifter i menuen med ekstravagante råvarer.
Skal du lave gæstemad, så slip kreativiteten løs med ekstravagante råvarer i supernemme retter. Så er der mere tid til at nyde de dyre bidder. Selvom du ikke har vundet i Masterchef, kan du sagtens lave eksklusiv gæstemad med gode råvarer til dine venner.
Her får du en opskrift på en forret, som kan indgå i gæstemad, der betår af en komplet og eksklusiv menu, som er supernem at lave.
Prøv også: Foie gras en terrine
Gæstemad - opskrift på foie gras
MENU |
Forret |
Dessert |
4 personer
10 g tørrede morkler
200 g kogte rødbeder
2 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike
salt
sort peber
60 g små bolsjebeder
60 g små rødbeder
50 g røde babyblade
300 g foie gras-terrine
16-20 små spiselige blomster
1 potte brøndkarse
1-2 skiver brød, hårdt ristet
Udblød moklerne i varmt vand i 30 min. Skyl dem derefter godt, og vrid dem for vand. Skær de kogte rødbeder i små terninger, ½ x ½ cm. Mariner dem i olie og eddike, og smag til med salt og peber. Steg de udblødte morkler på en varm pande i lidt olie i 2-3 min. Skrub alle bederne, snit dem i tynde skiver på et mandolinjern, og læg dem hver for sig i en skål isvand i ca. 30 min., så de bliver sprøde. Læg bederne i en sigte, og lad dem dryppe af. Dup dem med lidt køkkenrulle. Vend dem med de kogte rødbeder og salat, og fordel det på 4 tallerkener.
Skær den i 4 skiver, læg dem på salaten, og drys med morkler, blomster, brøndkarse og knust brød.
10 skønne forårskjoler


Kjole fra Truly by Part Two, 999 kr.


Kjole fra Rützou, 2.399 kr.


Kjole fra By Malene Birger, 2.999 kr.


Kjole fra Munthe plus Simonsen, 1.999 kr.


Kjole fra Bitte Kai Rand, 2.399 kr.


Kjole med prikker og bånd som bælte fra Ganni, 999 kr.


Kjole med lange ærmer fra Julie Brandt, 1.599 kr.


Kjole med print fra Designers Remix, 2.000 kr.


Kjole med bånd som bælte fra Baum und Pferdgarten, 2.299 kr.


Kjole fra Bruuns Bazaar, 2.199 kr.