
Kød og fjerkræ
Lækre småretter med et strejf af Asien
Det asiatiske køkken byder på smags oplevelser med masser af grønt og krydderier, der giver en karakteristisk smag. Prøv de lækre småretter, der passer både til hverdag og til en hyggelig sommermiddag med gæster.
Af redaktionen / Foto: Lars Ranek, Columbus Leth, Anna Overholdt
Det asiatiske køkken er et superlækkert alternativ til det nordiske køkken. Prøv kræfter med 6 smagfulde opskrifter med ingredienser, du sagtens kan skaffe under nordlige himmelstrøg.
Asiatisk rejesalat
Få opskriften på asiatisk rejesalat her!
Små forårsruller med asparges
Få opskriften på små forårsruller med asparges her!
Dumplings
Få opskriften på dumplings her!
Asiatiske kyllingefrikadeller
Få opskriften på asiatiske kyllingefrikadeller her!
Rispapirruller med oksekød, mango og agurk
Få opskriften på rispapirruller med oksekød, mango og agurk her!
Ovnbagt laks med ingefær og nudler
Få opskriften på ovnbagt laks med ingefær og nudler her!
Læs mere om: