Kød og fjerkræ

Nem aftensmad - 10 lækre opskrifter

Her får du 10 lækre opskrifter på nem aftensmad - perfekt til den travle hverdag, hvor god inspiration er kærkommen.

Det er om aftenen, at man har tid til at tale og være sammen, og det er især omkring aftensmaden, man hører om hinandens dag. Der kan også være tid til samvær, mens maden bliver lavet, men nogle dage skal det gå lidt hurtigere end andre, og så er det rigtig rart og lækkert med noget nem aftensmad.

Se også: Nem aftensmad til mange gæster

Nem aftensmad når du har travlt

Mange føler, det er nemmere at købe takeaway, hvis de har travlt, men du får både et mere lækkert, billigere og hurtigere måltid ved at lave en omgang nem aftensmad selv. Ofte bruger man faktisk længere tid på bestilling og afhentning af takeaway-mad, end hvis man lavede noget nem aftensmad selv. Den tid man brugte på at stå i takeaway-butikken og vente på maden, kunne man have brugt på at være sammen med familien derhjemme. Derfor har vi samlet nogle lækre aftensmad-retter, som du nemt og hurtigt kan lave, når du har travlt. 

Aftensmad der laver sig selv

Læs også: 10 idéer til lækker grillmad

Derudover er det også mere krævende for pengepungen at købe mad udefra, end hvis man laver maden derhjemme. Hele stemningen ved et hjemmelavet måltid er også bare mere samlende end den hurtige "stressede" take-away.
Prøv også disse 10 opskrifter på lækre salater

Inspiration til nem aftensmad

En gang nem aftensmad behøver ikke at være kedeligt eller kun bestå af salat eller rugbrødsmadder. Mulighederne er mange for at få et lækkert aftensmåltid, der ikke tager særlig meget af din tid, som du så kan bruge med familien eller få vasket tøjet eller andre gøremål, der skal ordnes. Nogle lækre retter i ovnen, der passer sig selv er en god måde at få nem aftensmad på.

Få også inspiration til lækker aftensmad her

Lige meget hvad du har lyst til den pågældende aften, så kan du her på siden helt sikkert finde en opskrift på nem aftensmad, som er både lækker og selvfølgelig tidsbesparende.

Nem aftensmad: Kartofler på 10 måder

Så det er bare med at droppe den kedelige take-away og finde en opskrift på nem aftensmad, som kan spare dig for kedelig tid, der kunne være brugt sammen med familien.

Læs også: Guide til at lave regnbue-is selv!

 

Læs mere om: