
Kød og fjerkræ
Ramen-suppe med kylling
Den lækre ramen-suppe er en utrolig populær spise, og faktisk er den ikke særlig svær at lave selv derhjemme.
Mandag, 12. februar 2018 - 14:59 - af Sanne Kekäläinen / Foto: Fabian Björk
En ramen-suppe er en japansk nudelsuppe, der består af bouillonsuppe med nudler og forskellige typer af tilbehør. I denne version består tilbehøret af kylling, forårsløg, grønne bønner, spinat og svampe, men du kan tilsætte lige præcis det tilbehør, du allerbedst kan lide.
Velbekomme!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Opskrift på ramen-suppe med kylling
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave ramen-suppe med kylling
- 3 kyllingebrystfileter
- 4 forårsløg
- 1½ l bouillon eller dashi
- 200 g grønne bønner
- 3 spsk. misopasta
- 200 g ramennudler
- 100 g frisk spinat
- 150 g shiitakesvampe
- hvid peber
SE OGSÅ: Alle vores opskrifter på suppe her!
Sådan laver du ramen-suppe med kylling
- Skær kyllingefileterne i små tern.
- Rens og hak forårsløg.
- Hæld bouillonen i en gryde sammen med kylling og forårsløg, og lad det koge i ca. 5 minutter, til kyllingekødet er gennem- tilberedt.
- Skyl og nip bønnerne, og lad dem koge med i suppen sammen med misopasta.
- Kog nudlerne med i suppen efter anvisningen på pakken.
- Skyl spinaten.
- Rens svampene, fjern stokkene, og skær evt. store svampe i mindre stykker.
- Vend spinat og svampe i suppen lige før servering, og afslut med at kværne lidt hvid peber over retten.
Prøv også disse opskrifter på ramen: