
Kød og fjerkræ
WEEKEND BITES | Bruschetta med pesto og parmaskinke
Bruschetta er godt som både appetizer, snack eller som en del af en forret. Få opskriften på en bruschetta-variant med en klassisk basilikumspesto og parmaskinke.
Torsdag, 17. november 2016 - 10:03 - af Redaktionen Foto: AOP
Bruschetta med pesto og parmaskinke
Portion: 12 stk.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Bruschetta med rønne asparges med friskost, sødskærm og skinke
INGREDIENSER:
- 1 flute
- ½ usprøjtet citron
- 1 lille bundt frisk basilikum
- 20 g pinjekerner
- 2 dl god olivenolie
- 4 spsk. revet parmesanost
- havsalt og friskkværnet peber
- evt. lidt vand
- 6 skiver parmaskinke
- 12 blade
- basilikum
- friskkværnet peber
FREMGANGSMÅDE:
Skær brødet i 12 skrå, ca. ½ cm tykke skiver.
Riv skallen af citronen fint, og blend med basilikum, pinjekerner,olie og parmesan.
Krydr med salt og peber, og justér evt. med lidt vand.
Du kan finde flere opskrifter på hjemmelavet pesto her!
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Hvide chokolade-bites med nødder og flagesalt
Læs mere om: