Mad

Mad & Boligs nye e-bog: Festlige småretter

I Mad & Boligs nye e-bog har vi samlet de bedste opskrifter på lækre småretter fra det salte og det søde køkken, du kan servere som tapas. Læs mere om den nye e-bog her, hvor vi også giver dig et lille smugkig!

Små serveringer er populære verden over. Tænk på tapas, pindemadder, hors d'ouvres, meze, antipasto, snacks, canapéer, amuse-bouches, appetizers, sliders, hapsere, fingermad; ja, kært barn har mange navne... Småretter er en gave til alle dem, der tidligere har haft svært ved at vælge én ret - og med Mad & Boligs nye e-bog kan du få lov til at smage det hele. 

Prøv også: Hjemmelavede breadsticks

Mad & Boligs nye e-bog

Med Mad & Boligs nye e-bog får du en masse sider til dig, der vil skabe smagsglæde over bordet med fristende småretter, som kan spises i et par gode mundfulde. Bogen er nem at bruge, og du kan bringe den med dig alle vegne via din smartphone eller tablet, så du nemt og hurtigt kan trylle de lækreste småretter frem på bordet. Køb de to udgivelser fra det salte og det søde køkken enkeltvis for 29 kr.

FÅ MERE INSPIRATION TIL FESTEN MED MAD & BOLIG!

Et lille smugkig

I denne fine e-bog får du masser af inspiration til små, fristende portionsretter fra både det salte og det søde køkken. Nogle af dem tager tid at lave, andre kan du fremtrylle, mens gæsterne står for døren. I galleriet finder du små uddrag fra Mad & Boligs nye e-bog med inspirerende opskrifter på fristende småretter til enhver anledning.

Inspiration: Forret med rejer

Uddrag fra Mad & Boligs nye e-bog: Festlige småretter

Læs mere om: