Mad

Mad & Boligs nye e-bog: Franske fristelser

I Mad & Boligs nye e-bog har vi samlet 45 af de bedste opskrifter på raffinerede og traditionsrige, franske forretter, hovedretter og desserter. Læs mere om den nye e-bog her, hvor vi også giver dig et lille smugkig!

Om franske kvinder siger man af og til, at de har det helt særlige ’je ne sais quoi' - det tilfældigt elegante og appetitlige, som ikke kan defineres præcist og derfor er svært at genskabe. Det franske køkken er i den grad også i en klasse for sig. Men heldigvis for os, der ikke er vokset op i en provencalsk baggård, kan maden godt sættes på formel via opskrifter. 

Læs også: Kom indenfor i den franske villa

Mad & Boligs nye e-bog

Med Mad & Boligs nye e-bog får du en masse sider til dig, der vil lave raffineret, traditionsrigt, fristende, fransk mad. Bogen er nem at bruge, og du kan bringe den med dig alle vegne via din smartphone eller tablet, så du nemt og hurtigt kan trylle de lækreste måltider frem på bordet. Køb de tre udgivelser med forretter, hovedretter eller desserter enkeltvis for 29 kr. - eller køb hele e-bogen for kun 79 kr. her!

FÅ MERE INSPIRATION TIL MADEN OG HJEMMET MED MAD & BOLIG!

Et lille smugkig

I denne fine e-bog får du masser af inspiration til fransk madlavning, som handler om trylleri, kunst og nyskabelse. Der findes mange regler og traditioner i fransk madkultur, men også stor frihed. Det vigtigste er at sætte den gode mad i centrum og tage sig tiden til at nyde den. I galleriet nedenfor finder små uddrag fra Mad & Boligs nye e-bog med inspirerende opskrifter på franske foretter, hovedretter og desserter.

Inspiration: På tur til Alsace