Menuer

14 ideer til morgenmad

Hvorfor nøjes med kedelig morgenmad som cornflakes eller havregrød, når man kan forkæle sig selv og sine gæster med luksus-morgenmad i weekenden? Derfor har vi samlet 14 lækre morgenmads-ideer her!

I hverdagen skal morgenmaden være nem, mættende og sund, men ikke i weekenden. Når man endelig har fri, skal det fejres med slow morgenmad. Morgenmad, der er hyggelig at tilberede, og som er den perfekte start på en festlig lørdag eller langsom søndag. Derfor har vi samlet de bedste opskrifter på gourmet morgenmad her – så skal du bare vælge!

14 ideer til morgenmad

Her er både lækker let morgenmad, den syndige version, den søde og den eksotiske morgenmad:

#14: Nem øllebrød fra bunden

Tørt rugbrød bliver hurtigt lækker morgenmad der får tænderne til at løbe i vand. Øllebrød er fyldt med minder om barndommens ferie hos mormor. En nem opskrift på øllebrød er perfekt til morgenmadsbordet eller til brunchbordet, hvor der skal være flere forskellige, lækre retter. Få opskriften: Nem opskrift på øllebrød 

#13: Morgenmads-muffins

De her muffins er perfekte at vække overnattende gæster med. De ser imponerende ud, men er slet ikke så svære at lave. Få opskriften på morgenmads-muffins her!

#12: Weekendvafler

Hvad kan være bedre end at begynde dagen med vafler? Dine gæster bliver måske endda en dag længere, hvis du serverer disse for dem. Få opskriften på morgenmads-vafler her!

#11: Chia-grød

Chia-grød er en moderne favorit på morgenbordet. Den kan både laves i hverdagen eller i weekenden og varieres uendeligt. Få opskriften på denne chia-grød her!

#10: Avocadomad med urter

Avocadomadden er et must på enhver cafémenu, men du kan sagtens lave den mindst lige så lækker derhjemme. Følg bare denne opskrift på avocadomad!

#09: Smoothie bowl

Måske den mest trendy og mest fotograferede morgenmad lige nu. Smoothie bowls er et hit, og her får du opskriften!

#08: Asparges med pocheret æg

En lækker måde at lave morgenmad med æg. De knasende sprøde asparges passer perfekt sammen med et blødt pocheret æg. Opskrift på morgenmad med æg her!

#07: Hjemmebagte müsliboller

Intet slår varme hjemmebagte boller, og de her er på vores liste over yndlingsmorgenmadsboller. Få opskriften på müsliboller her!

#06: Spinattærte

Tærte er ikke kun til frokost eller aftensmad. Denne lækre spinattærte er også perfekt på morgenmadsbordet en søndag morgen. Få opskriften her!

#05: Morgenmads-sliders

Hvorfor ikke begynde dagen med syndige miniburgere, der både mætter og ser godt ud? Få opskriften på morgenmads-sliders her!

#04: Luksusæggemad

Der er mange måder at lave en æggemad, men den her er vores favorit, fordi den både er sprød og smagfuld. Få opskriften på æggemadden her!

#03: Kokospandekager

Pandekager er den ultimatve weekendluksus for store og små. Her får du en opskrift på eksotiske pandekager lavet på kokos og serveret med limecurd!

#02: Mini-æbletærter

Æbletærter man kan holde i hånden er selvfølgelig en amerikansk opfindelse - som skal smages! Få opskriften her!

#01: Morgenmads-dessert

Sidste morgenmadsfristelse er ikke så usund, som den ser ud. Faktisk er den lavet af æble, rugbrød og gedeyoghurt. Få opskriften på æbletrifli her!