Menuer

6 lækre opskrifter til din påskefrokost

Vi har samlet 6 lækre opskrifter med småretter, der er perfekte til en delikat påskefrokost - og som også sagtens kan spises uden for påskens helligdage.

Påsken er en højtid, hvor mange samles om frokostbordet for at nyde de traditionelle retter. Her har vi samlet nogle lidt anderledes opskrifter på lækre småretter til din påskefrokost, som helt sikkert vil overraske og imponere dine gæster, både når det gælder smag og udseende.  

6 lækre småretter til din påskefrokost

#1: Bagte jomfuhummere
Fornyelse til påskefrokosten i form af luksuriøse skaldyr på tallerkenen. Vi giver dig opskriften på fristende, bagte jomfruhummere! 
Få opskriften her!

#2: Lammekølle med perlerugsalat
Prøv denne lammekølle med lækkert fyld af hvidløg, rosmarin, mynte og revet citronskal serveret med perlerugsalat med fennikel, valnødder og korender. 

Få opskriften her!

#3: Mimoseæg med asparges og laks
Server en lækker forret, der smager af forår. Her får du opskriften på lækre mimoseæg med grønne asparges, røget laks og ørredrogn. 

Få opskriften her!

#4: Fjordrejer på små toast
Server fjordrejer som lækre godbidder til dine påskegæster. Her får du en lækker opskrift på fjordrejer på toast med gedeost og radiser. 
#5: Butterdejstærter med asparges og rejer
Sprøde butterdejstærter med friskpillede rejer og grønne asparges. Dét er frokostmad, når det er allerbedst!
#6: Lynstegt tun 
Giv dine gæster en frokostret, de sent vil glemme. Her får du opskriften på lynstegt tun med æble-mangosalsa og ærtespirer.
 
 
Læs mere om: