
Menuer
8 tips til den perfekte julemiddag
Giver tanken om årets julemiddag dig sved på panden? Så læs med her, hvor vi giver dig 8 tips, der vil få dig trygt og sikkert gennem forberedelserne i køkkenet!
Tirsdag, 17. november 2015 - 12:37 - af Redaktionen / Foto: Lars Ranek og Columbus Leth
For mange er julen den eneste tid på året, hvor menuen står på and, sauce og brunede kartofler. Vi bruger masser af timer på at tilberede dem perfekte julemiddag, og det kræver tid, tålmodighed og madkærlighed.
Anden skal være saftig og smagfuld, flæskestegen skal have sprøde svær, og sovs og kartofler skal have den helt rigtige smag, konsistens og farve.
Prøv vores lækre grønkålssalat
Er du allerede ved at miste pusten? Så få vores tips til at komme sikkert i mål med julemiddagen.
8 tips til den perfekte julemiddag








Undgå klumper i sovsen
4 / 10






Lav perfekt risengrød i en stegepose
Hvis du laver din risengrød i en stegepose, så behøver du hverken at røre i den eller at bekymre dig om at finde den perfekte gryde. Se, hvordan du laver perfekt risengrød i stegepose her!
7 / 10




Relaterede artikler
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Læs mere om: