Menuer

Forårstegn fra hav og skov

Unghane med morkler er en forårsbebuder

Kombiner med fisketatar og en lækker sprød rabarbarkage til en elegant middag, der kalder på lyse vine fra Alsace.

Vinforslag

Forret:
Riesling d'Alsace eller Grüner Veltliner fra Østrig.
Hovedret:
Sval Bourgogne Rouge eller en Fleurie Cru du Beaujolais. Alternativt Chianti Classico.
Dessert:
Muscat de Frontigan eller Muscat de Beaumes-de-Venise, serveret i duggende glas.


Forret:
Tatar af helleflynder og laks med spinatsalat og grove croutoner
Hovedret: Unghane med citron, hvidløg og persille Dessert: Rabarbarkage med kokosmarengslåg


Tidsplan

Dagen før:

  • Frys fisk
  • Forbered rabarberkompot
  • Bag kagebund

Tre timer før:

  • Færdiggør dessert
  • Læg skorzonerrødder i marinade
  • Færdiggør fi sketatar og spinatsalat
  • Rist croutoner


Kort før og under middagen:

  • Steg unghane
  • Lav morkelsauce
Læs mere om: