
Gæstemad - eksklusivt og supernemt
Slip kreativiteten løs med ekstravagante råvarer i disse supernemme opskrifter.
Skal du lave gæstemad, så slip kreativiteten løs med ekstravagante råvarer i supernemme retter. Så er der mere tid til at nyde de dyre bidder.
Selvom du ikke har vundet i Masterchef, kan du sagtens lave eksklusiv gæstemad med gode råvarer til dine venner.
Her får du opskrifter til gæstemad, som betår af en komplet og eksklusiv menu, som er supernem at lave.
Gæstemad - tidsplan
MENU |
Forret |
Dessert |
Dagen før
Kog og frys granité
Rør vaniljecreme
Blend chokoladecrunch
Kog og mariner rødbeder
4 timer før
Bland tataren, form til bøffer, og stil på køl
Pop popcorn
Snit asparges
Snit rødbeder, og læg dem i isvandUdblød morkler
Rist brød
Bland krabbesalat
Steg omeletter
Rør lime/myntedressing
Kort før og under middagen
Tag tatar ud af køleskabet ½ time før servering
Riv parmesan
Afdryp rødbeder
Bland salat til forretten
Vend fisk i sesam
Bland salaten til hovedretten
Gæstemiddag






Timm Vladimirs tre retter der luner
Timm Vladimir vandt Masterchef 2011 på TV3. Nu har han optrådt som gæste-"chef" på Mad & Bolig og lavet en skøn treretters menu.


Japansk forårsmenu
Køkkenchefen på Custom Houses restaurant Ebisu har lavet denne autentiske japanske forårsmenu.


Fra simple råvarer til Michelin-gourmet
Emmanuel Renault er trestjernet Michelin-kok. Han har skruet denne gourmetmiddag sammen med simple råvarer.


Fisk som festens midtpunkt
En hel menu med fokus på fisk!


Grønlandsk gæstemenu
Kammuslinger fra Grønland er noget af det bedste. Her får du en treretters gæstemenu fra Grønland med kammuslinger, rejer og fisk


Sommermad med inspiration fra Italien
Salat med krabbe og fennikel, sprødstegt due og en lækker pavlova med jordbær til dessert. Dejlig italiensk sommermad!


Frisk menu til en varm weekend
Orientalsk gazpacho, pocheret havørred med hjemmelavet linguini og mangoparfait på ananascarpaccio.


Gæstemenu til weekenden
Lav mad til weekendens gæster med nordiske økologiske råvarer.


Gæstemenu "to go"
Lav mad, der er nemt at tage på i parken, i skoven, på stranden, i haven - eller hvor du helst vil spise din mad.


Fransk bistromad
Opskrifter på traditionelt, frådsende, fransk hverdagskøkken fra Stéphane Reynauds kogebog Bistro.


Italiensk forår
Inviter vennerne på middag, der smager af sol og sydlige himmelstrøg.


Klassisk sommermad med krydderi
Byd på hjemmegravad laks, grydestegt kylling og gammeldags rødgrød.


Lunt og krydret efterår
Mad der varmer på en kold efterårsdag med cremede og krydrede noter, nødder og appelsin.


Middelhavsmad på terrassen
Lækker sydeuropæisk menu, der bringer dig direkte fra terrassen og til Middelhavet.


Italienske fristelser
Lækker italiensk menu med 8 små retter. Opskrifterne er fra Fabbio Mazzon og Morten Kaltoft fra Restaurant Famo.


Rent og nordisk
Lav en lækker gæstemiddag udelukkende med nordiske råvarer.


Smag af sommer ved Middelhavet
Smagen af friske krydderurter, grillet kød og søde, solmodne grøntsager skaber stemning af sommerferie og sol.


Simremad der luner
Hed jordskoksuppe med trøffelolie, en grydefuld coq au Riesling og søde arme riddere med solbær. Inviter gæster til hyggelig simremad, som varmer og giver godt humør.


Smag på forår
Kørvelsuppe, mormor-kylling og en lækker rabarberdessert. Uhm!


Sommermenu med klassisk hovedret
Asparges, tun og klassisk kalvefrikassé - og himmelsk cheesecake med jordbær. Kan det blive mere sommerligt?


Sprød og spicy sommermenu
Forretten henter dugfriske salater, ærter og mynte ind fra haven, og til hovedret griller vi rødfisk og krydrer med fennikel og chili. Som sødt punktum en granita af skovbær med hasselkager.


3-retters perlende festmenu
Lad champagnepropperne springe og nyd denne festlige menu med pighvar og friske jordbær.


Geniale grillerier
Komplet treretters sommermenu på grillen. Inviter gæsterne på lækker sommermad - altsammen lavet på grillen.