
Menuer
Gæstemenu: Italiensk forår
Inviter vennerne på en 3-retters middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges, kalvemørbrad med tunsauce og delikate citruskager.
Fredag d. 16. april 2010 - af Marie Melchior, foto: Betina Hastoft
Inviter vennerne på middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges med parmesan, kalvemørbrad med tunsauce og urter og delikate kager med citrus og bær.
Vinforslag Forret |
Forret: Asparges med pocheret æg og urtetoast |
Hovedret: Kalvemørbrad med tunsauce | Dessert: Citronbirkeskager med ricottacreme |
Tidsplan |
Dagen før: • Bag citronbirkeskager • Blend basilikumolie Tre timer før: • Blend tunsauce • Rør ricottacreme Kort før og under middagen: • Lav hele forretten • Steg kalvemørbrad • Kog tomatconcassé |
Læs mere om: