Menuer

Gæstemenu: Italiensk forår

Inviter vennerne på en 3-retters middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges, kalvemørbrad med tunsauce og delikate citruskager.

Inviter vennerne på middag med smag af sol og sydlige himmelstrøg. Grønne asparges med parmesan, kalvemørbrad med tunsauce og urter og delikate kager med citrus og bær.

Vinforslag

Forret
Franciacorta, mousserende vin fra Norditalien

Hovedret
Let sval Chianti Classico

Dessert
Let sødlig Moscato d'Asti


Forret:
Asparges med pocheret æg og urtetoast
Hovedret: Kalvemørbrad med tunsauce Dessert:
Citronbirkeskager med ricottacreme


Tidsplan

Dagen før:
• Bag citronbirkeskager
• Blend basilikumolie

Tre timer før:
• Blend tunsauce
• Rør ricottacreme

Kort før og under middagen:
• Lav hele forretten
• Steg kalvemørbrad
• Kog tomatconcassé
Læs mere om: