Menuer

Gourmet på budget

Brug solide danske råvarer og lav en 4-retters gourmet middag uden at blive ruineret.

Server en imponerende gæstemiddag uden at blive ruineret.Tag en kurvfuld solide danske råvarer, og tilsæt tempura, knas og aske. It's all in the mix!

TIDSPLAN

Dagen før:
Rist og knus rugbrødsknas og porreaske, opbevar i lufttæt beholder.

4 timer før:
Rør rygeost med purløg, fyld i sprøjtepose, og sæt på køl.
Skyl spinat.
Friter jordskokkechips, og gem olien til tempura.

2 timer før:
Bag butterdej.
Kog og mariner rødbeder.
Rør gedeostecreme og tempuradej, og stil på køl.
Brun kødet, og rul det i aske.
Steg sværene sprøde i ovnen.
Gør salat og svampe klar til tempura

Kort før og under middagen:

Menu

Velkomstsnack
Agurk med rygeost
og rugbrødsknas.

Æble/spinatdrink
med vodka

Forret
Rødbedetærte
med gedeostecreme
og jordskokkechips



Hovedret
Økogris stegt med
brændt porre, bøgehatte
og salat i
tempura og
parmesan



Dessert
Bagt fersken med
vaniljemarengs,
hindbær og litchi


Rul agurk i rugbrødsknas, og top med rygeostecreme.
Pisk marengs, hæld i sprøjtepose, og stil på køl.
Lun rødbeder, og steg kødet i ovnen.
Kog kartofler, og rør mos.
Friter salaten
Bag ferskner, sprøjt dem med marengs, og bag dem igen.


Læs mere om: