Salat med tigerrejer, tang, pink grape og avocado.
Menuer

Havfrisk og farvestærk gæstemenu

Den friske gæstemenu strutter af hav, tang og vitaminer. Marinerede tigerrejer, dampet havtaske og eksotisk frugt og grønt i spændstige farver.

Marinerede tigerrejer, dampet havtaske og eksotisk frugt og grønt i spændstige farver. Februars friske og elegante gæstemenu strutter af hav, tang og vitaminer.
 

 

Arbejdsplan

DAGEN FØR:
• Pil og mariner tigerrejer
• Stil sortøjebønner i blød
• Kog vaniljecreme til crème brûlée
TRE TIMER FØR:
• Kog bønner og bland bønnesalat
• Fjern hinder på havtaskekæber
• Bland agurkesalat, vent med at pynte med koriander
• Kog vermouthsauce
• Skær ananas og rør med passionsfrugt

KORT FØR OG UNDER MIDDAGEN:
• Steg rejer
• Skær frugter til forretten
• Damp havtaskekæberne
• Varm saucen igennem og tilsæt syre
• Pynt agurkesalat med koriander
• Stød myntesukker i morter
• Karamelliser crème brûlée

VINFORSLAG

Forret: Bourgogne Chardonnay
Hovedret: Også hvid, denne gang Gewürztraminer fra Alsace eller Østrig
Dessert: Luksus­mineralvand eller Muscat de Rivesaltes, serveret ret sval

 

Læs mere om: