Menuer

Høstmenu i øllets tegn

Med alle de spændende ølvarianter der er på markedet, er der ingen grund til at holde sig til vin i madlavningen.


Vi har lavet en gæstemenu med muslinger, kantareller og pærer. Vi leget med øl i forret, hovedret og dessert. Øl har fået en ny status, og udvalget udvides hele tiden med nye typer, smagsvarianter og øl i smukke farver fra cremet honning til rav og mørk mahogni. Og ja - det er tilladt at drikke både øl og vin til maden.

Forret: Blåmuslinger i cider og øl

Hovedret: Kalvemørbrad med kantereller

Dessert: Chokoladekage med is og pære



Vin-/ølforslag til høstmiddagen

FORRET:
Dansk pilsner fra et af de nye, små bryggerier

HOVEDRET:
Rød Bourgogne

DESSERT:
Kold Muscat de Rivesaltes eller Banyuls

Arbejdsplan til høstmiddag

DAGEN FØR:
• Bag chokoladekage

TRE TIMER FØR:
• Vask og sorter muslinger
• Rens kantareller Afpuds kalvemørbrad
• Kog pærer og sirup
• Rens og hak grønsager til muslingesuppe

KORT FØR MIDDAGEN:
• Steg kalvemørbrad ½ time før middagen
• Damp muslinger og tilbered suppen




Læs mere om: