
Høstmenu i øllets tegn
Med alle de spændende ølvarianter der er på markedet, er der ingen grund til at holde sig til vin i madlavningen.
Vi har lavet en gæstemenu med muslinger, kantareller og pærer. Vi leget med øl i forret, hovedret og dessert. Øl har fået en ny status, og udvalget udvides hele tiden med nye typer, smagsvarianter og øl i smukke farver fra cremet honning til rav og mørk mahogni. Og ja - det er tilladt at drikke både øl og vin til maden.
Forret: Blåmuslinger i cider og øl
Hovedret: Kalvemørbrad med kantereller
Dessert: Chokoladekage med is og pære
FORRET:
Dansk pilsner fra et af de nye, små bryggerier
HOVEDRET:
Rød Bourgogne
DESSERT:
Kold Muscat de Rivesaltes eller Banyuls
DAGEN FØR:
• Bag chokoladekage
TRE TIMER FØR:
• Vask og sorter muslinger
• Rens kantareller Afpuds kalvemørbrad
• Kog pærer og sirup
• Rens og hak grønsager til muslingesuppe
KORT FØR MIDDAGEN:
• Steg kalvemørbrad ½ time før middagen
• Damp muslinger og tilbered suppen