Menuer

Julemiddag med raffinement

Anden spiller stadig hovedrollen, men vi har piftet den traditionelle julemiddag op med en cremet suppe til forret og en knasende nøddedessert med marcipan.

VINFORSLAG
Forret: Kølig Pinot Grigio-hvidvin fra Norditalien.

Hovedret: Til andestegen er det oplagt med
en potent Amarone fra Norditalien, en Zinfandel fra Californien eller en Malbec fra Argentina. Alle tre har kraft nok til at balancere de mange forskellige ingredienser i retten.

Dessert: En Tawny eller Vintage portvin passer perfekt til den fyldige nødde/marcipantærte.
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Kog suppe
• Sylt tyttebær
• Bag nøddekage

Fire timer før:
• Klargør and til ovn
• Kog og pil kartofler
• Tilbered saucen

1 time før:
• Kog speltkerner
• Bland speltsalaten
• Anret forret
• Brun kartofler

Under middagen:
• Varm saucen
igennem
• Skær anden for





Suppe på julesalat


Andesteg med svampesauce


Nøddetærte med marcipan




Se flere 3-retters gæstemenuer:


Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager




Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse




Carpaccio, søtunge og fragilité





Middel-havsmad






Sommermad
med inspira-tion fra Italien




Klassisk
sommermad

Gazpacho, makrel og
franske choux

Sensommer mad med friske råvarer

Thanksgiving-dinner


































Læs mere om: