Menuer

Kagebord: Nemme, syndige kager skal du lave!

Byd dine gæster på et kagebord, der vil forkæle alles smagsløg. Vi har samlet 9 desserter, som med garanti vil blive et hit.

Snart står den på konfirmationer, studentergilder og andre festlige anledninger. Et spørgsmål, der ofter dukker op i den sammenhæng, er: Hvad skal vi lave til dessert? Med inspiration fra det sønderjyske kaffebord som traditionstro indeholder 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager, giver vi dig her en nyfortolkning! 

Det sønderjyske kaffebord

Det sønderjyske kaffebord vandt danskernes hjerte i tilbage i 1800-tallet. En tid, hvor man arbejdede hårdt, og det var derfor en fryd, når der blev disket op med diverse søde kager og godter. Kagefadene gik rundt hurtigt rundt blandt gæsterne, og man stablede kagerne på sin tallerken. I dag gør vi det lidt anderledes, men vi elsker dog stadig et ekstravagant kagebord.

PRØV OGSÅ: 4 gode kager til kaffen

Nyfortolkning af det klassiske kagebord

Vi giver dig her den ultimative guide til et nymoderne kagebord, for vi kan ikke få nok af kager og søde sager! Om de er bløde, knasende, lyse eller mørke, vi er vilde med kager i alle afskygninger! Hvorfor vælge én kage når du kan vælge mange? Sammensæt alt fra flødekager til charmerende og tryllebindende macarons. Vi har samlet nogle af de mest vidunderlige kager, som du kan imponere gæsterne med.

TIP! Server champagne for den ultimative smagsoplevelse.

Sådan laver du et nemt og overdådigt kagebord

Kagebord