Menuer

Kammuslinger, rejer og fisk - Gæstemenu på grønlandsk

Kammuslinger er noget af det lækreste fra Grønland. Her får du en tre-retters menu, som bringer den vinterfriske Grønlandsstemning på bordet.

 

 

Det grønlandske køkken er ikke det mest udbredte. Her er en fin gæstemenu inspireret af Grønlands friske fisk og skaldyr. Kammuslinger er specielt noget, der kan få gæsternes tænder til at løbe i vand. Nederst på siden får du en helt række opskrifter med kammuslinger.
 

Forret: Grønlandske rejer, snowcrab og kammuslinger
 

 

Hovedret: Ovnbagt fisk med hollandaisesauce
 

 

Dessert: Vaniljeis med nutella og skovbær i vin

Endnu flere opskrifter med kammuslinger:

 
  Video: Sådan rister du kammuslinger
  Havtaske med hummer og kammuslinger
  Grillede kammuslinger
  Grillede kammuslinger med avocadosuppe
  Råmarinerede kammuslinger med birkes
   

 

Læs mere om: