
Menuer
Kammuslinger, rejer og fisk - Gæstemenu på grønlandsk
Kammuslinger er noget af det lækreste fra Grønland. Her får du en tre-retters menu, som bringer den vinterfriske Grønlandsstemning på bordet.
Fredag d. 27. januar 2012 - af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft
Det grønlandske køkken er ikke det mest udbredte. Her er en fin gæstemenu inspireret af Grønlands friske fisk og skaldyr. Kammuslinger er specielt noget, der kan få gæsternes tænder til at løbe i vand. Nederst på siden får du en helt række opskrifter med kammuslinger.
Dessert: Vaniljeis med nutella og skovbær i vin Endnu flere opskrifter med kammuslinger: |
Video: Sådan rister du kammuslinger | |
Havtaske med hummer og kammuslinger | |
Grillede kammuslinger | |
Grillede kammuslinger med avocadosuppe | |
Råmarinerede kammuslinger med birkes | |
Læs mere om: