
Menuer
Klassikere fra det spanske og franske køkken
Server en menu, der summer af sensommer. Kold spansk gazpacho med groftskårne grønsager og god olivenolie, ovnstegte makrelfileter med grønsagsfyld og til sidst små franske choux med en kaffecreme, der smelter på tungen.
Mandag d. 15. august 2011 - af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
VINFORSLAG Forret: En frisk hvidvin med lidt fedme, fx Soave fra Italien eller en australsk Chardonnay Hovedret: Fortsæt med en af ovennævnte hvidvine: En italiensk Soave eller en Chardonnay fra Australien Dessert: Kold Banyuls dessertvin fra Sydfrankrig eller en kold Bual Madeira. |
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før: Tre timer før: Kort før og under |
Andalusisk Gazpacho |
Ovnbagt makrel |
|
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager
|
Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse
|
Carpaccio, søtunge og fragilité
|
Middel-havsmad
|
Sommermad med inspira-tion fra Italien
|
Klassisk sommermad |
Læs mere om: