Menuer

Klassikere fra det spanske og franske køkken

Server en menu, der summer af sensommer. Kold spansk gazpacho med groftskårne grønsager og god olivenolie, ovnstegte makrelfileter med grønsagsfyld og til sidst små franske choux med en kaffecreme, der smelter på tungen.

VINFORSLAG
Forret: En frisk hvidvin med lidt fedme,
fx Soave fra Italien eller en australsk Chardonnay

Hovedret: Fortsæt med en af ovennævnte hvidvine: En italiensk Soave eller en Chardonnay fra Australien

Dessert: Kold Banyuls dessertvin fra Sydfrankrig eller en kold Bual Madeira.

TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN

Dagen før:
• Tilbered gazpacho

Tre timer før:
• Færdiggør
gazpacho
• Bag dessertkager
• Rør kagecreme
• Fyld kagerne med
kaffecreme
• Forbered makreller
• Rist brødcroutoner
og klargør tilbehør
til gazpacho
• Skyl rucola

Kort før og under
middagen:

• Anret gazpacho
• Steg makreller i
ovnen

 


Andalusisk
Gazpacho

Ovnbagt
makrel

 


Franske Choux
med kaffecreme

 

Se flere 3-retters gæstemenuer:

Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager

 

Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse

 

Carpaccio, søtunge og fragilité

 

Middel-havsmad

 

Sommermad
med inspira-tion fra Italien

 


Klassisk
sommermad
       

 

 

 

Læs mere om: