Menuer

Lunt & krydret efterår

Menuen med søtungefilet, perlehøne og valnøddekage varmer på en kold efterårsdag med cremede og krydrede noter, nødder og appelsin.

Gæstemenu med søtungefilet, perlehøne og valnøddekage varmer på en kold efterårsdag med cremede og krydrede noter, nødder og appelsin.

Arbejdsplan

Dagen før:
• Bag valnøddekager
• Mariner kød

Tre timer før:
• Kog basen til suppen

Kort før og under middagen:
• Kog suppen færdig
• Steg fisk
• Kog 'perleotto'
• Steg kød
• Pynt dessert




Smørstegt søtungefilet
i sauce med jomfruhummerhaler


Marineret perlehønebryst med risotto af perlespelt


Valnøddekage med nougatcreme












VINFORSLAG

Forret: Sval Pinot Grigio fra Norditalien
Hovedret: Fortsæt med hvidvinen eller tag en rød Barbera d'Alba fra Piemonte
Dessert: Sval Vin Santo fra Toscana


Læs mere om: