
Menuer
Lunt & krydret efterår
Menuen med søtungefilet, perlehøne og valnøddekage varmer på en kold efterårsdag med cremede og krydrede noter, nødder og appelsin.
Torsdag d. 19. november 2009 - af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft / Regi: Rosendahl
Gæstemenu med søtungefilet, perlehøne og valnøddekage varmer på en kold efterårsdag med cremede og krydrede noter, nødder og appelsin.
Arbejdsplan |
Dagen før: Tre timer før: Kort før og under middagen: |
Smørstegt søtungefilet |
Marineret perlehønebryst med risotto af perlespelt |
Valnøddekage med nougatcreme |
VINFORSLAG |
Forret: Sval Pinot Grigio fra Norditalien Hovedret: Fortsæt med hvidvinen eller tag en rød Barbera d'Alba fra Piemonte Dessert: Sval Vin Santo fra Toscana |
Læs mere om: