Menuer

Middelhavsmad på terrassen

Inviter på en let middelhavsmenu med en traditionel forret af klipfisk og trøfler. Kalvekød, tilberedt som saltimbocca med sprøde polentafritter er hovedret, og det søde punktum små hjemmebagte hindbær- og blåbærtærter.

VINFORSLAG
Forret: Halvtør Riesling Kabinett fra
Mosel i Tyskland eller Soave Classico
fra Norditalien, begge serveret så
svale, at glassene dugger.

Hovedret: En god Frascati passer
perfekt til denne romerske klassiker, som
smager meget bedre med hvidvin til
end med rødvin. Man kan også vælge
at fortsætte med Soave-vinen fra før.

Dessert: Brachetto d'Acqui fra Piemonte
i Norditalien (sød mousserende rødvin
med lav alkoholprocent). Server den sval.

TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Udvand den saltede
torsk
• Forbered polentafritterne
• Bag små frugtpies

Tre timer før:
• Færdiggør
brandaden
• Klargør
aspargesene
• Skyl salaten
• Forbered
saltimbocca

Kort før og under
middagen:

• Gratiner brandade
og asparges
• Friter polentastavene
• Steg kødet
• Lun bærtærterne

 

Brandade med salat og trøfler

 

Saltimbocca med polenta-fritter og asparges

 

Tærter med hindbær og blåbær

 

Se flere 3-retters gæstemenuer:
 

Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager

 

Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse

 

Carpaccio, søtunge og fragilité

 

 

 

 

Læs mere om: