
Menuer
Middelhavsmad på terrassen
Inviter på en let middelhavsmenu med en traditionel forret af klipfisk og trøfler. Kalvekød, tilberedt som saltimbocca med sprøde polentafritter er hovedret, og det søde punktum små hjemmebagte hindbær- og blåbærtærter.
Torsdag d. 12. maj 2011 - af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
VINFORSLAG Forret: Halvtør Riesling Kabinett fra Mosel i Tyskland eller Soave Classico fra Norditalien, begge serveret så svale, at glassene dugger. Hovedret: En god Frascati passer Dessert: Brachetto d'Acqui fra Piemonte |
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN Dagen før: • Udvand den saltede torsk • Forbered polentafritterne • Bag små frugtpies Tre timer før: Kort før og under |
Brandade med salat og trøfler
|
Saltimbocca med polenta-fritter og asparges
|
|
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager
|
Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse
|
Carpaccio, søtunge og fragilité
|
Læs mere om: