
Sanselig og langtidsbagt efterårsmiddag
Invitér dine gæster på denne dejlige efterårsmenu, som er fyldt med skovens saft og kraft.
Tidsplan
Alle 3 retter kan nemt laves dagen inden, så man kan koncentrere sig om borddækning og gæsterne på selve dagen. Så skal suppe og bov bare varmes forsigtigt op, inden retterne skal serveres. Sørg for at boven er dækket godt til, når den varmes op, og overhæld den med noget af braiserelagen, så overfladen ikke bliver tør.
|
MENU
|
Forret
|
Hovedret
|
Dessert
|
Tilberedning på selve dagen
Formiddag:
-Sæt bouillon og bov over, så kan du gå og hygge omkring det
Eftermiddag:
-Sigt bouillonen
-Grill fasanbrysterne
-Snit løg og tilbehør til boven
-Steg dyreboven
-Snit salaten, og sæt den på køl
-Bag blommerne, og køl dem ned
Kort før og under middagen:
-Lun bouillon
-Mariner salaten
-Lun forsigtig dyreboven
-Sigt bouillonen
-Grill fasanbrysterne
-Snit løg og tilbehør til boven
-Steg dyreboven
-Snit salaten, og sæt den på køl
-Bag blommerne, og køl dem ned
-Lun bouillon
-Mariner salaten
-Lun forsigtig dyreboven
Se hvilke vine de passer til maden i den tilhørende vinmenu
10 skønne forårskjoler


Kjole fra Truly by Part Two, 999 kr.


Kjole fra Rützou, 2.399 kr.


Kjole fra By Malene Birger, 2.999 kr.


Kjole fra Munthe plus Simonsen, 1.999 kr.


Kjole fra Bitte Kai Rand, 2.399 kr.


Kjole med prikker og bånd som bælte fra Ganni, 999 kr.


Kjole med lange ærmer fra Julie Brandt, 1.599 kr.


Kjole med print fra Designers Remix, 2.000 kr.


Kjole med bånd som bælte fra Baum und Pferdgarten, 2.299 kr.


Kjole fra Bruuns Bazaar, 2.199 kr.