
Menuer
Sensommerhygge med friske råvarer
Byd på en herlig menu af hvidvinsdampede blåmuslinger, oksefilet med sauté af friskplukkede svampe og nybagt mandeltærte med fyld af solmodne pærer.
Torsdag d. 29. september 2011 - af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
VINFORSLAG Forret: Prøv en sprød Sauvignon Bianco fra Alto Adige i Norditalien eller en Muscadet fra Loire i Frankrig. Hovedret: En krydret og saftig rødvin vil passe perfekt til. For eksempel en Cabernet/Merlot fra Californien eller Barbera d'Alba fra Piemonte i Norditalien. Dessert: En ideel ledsager vil være et glas kold Beaumes-de-Venise fra Sydfrankrig. |
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN Dagen før: • Tilbered persillepesto • Forbered de fyldte kartofler • Mariner oksefilet • Bag tærte Tre timer før: • Klargør muslinger og urter • Rengør svampe Kort før og under middagen: • Steg oksefilet • Færdiggør svampesauté • Damp muslinger • Gratiner de fyldte kartofler |
Blåmuslinger |
Oksefilet med fyldte kartofler |
Pære-mandeltærte |
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Læs mere om: