Menuer

Sensommerhygge med friske råvarer

Byd på en herlig menu af hvidvinsdampede blåmuslinger, oksefilet med sauté af friskplukkede svampe og nybagt mandeltærte med fyld af solmodne pærer.

VINFORSLAG
Forret: Prøv en sprød Sauvignon Bianco
fra Alto Adige i Norditalien eller en
Muscadet fra Loire i Frankrig.

Hovedret: En krydret og saftig rødvin vil passe perfekt til. For eksempel en Cabernet/Merlot fra Californien eller
Barbera d'Alba fra Piemonte i Norditalien.

Dessert: En ideel ledsager vil være et glas kold Beaumes-de-Venise fra Sydfrankrig.
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN

Dagen før:
• Tilbered
persillepesto
• Forbered de fyldte
kartofler
• Mariner oksefilet
• Bag tærte

Tre timer før:
• Klargør muslinger og urter
• Rengør svampe

Kort før og under
middagen:
• Steg oksefilet
• Færdiggør
svampesauté
• Damp muslinger
• Gratiner de fyldte
kartofler





Blåmuslinger


Oksefilet med fyldte kartofler




Pære-mandeltærte





Se flere 3-retters gæstemenuer:


Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager




Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse




Carpaccio, søtunge og fragilité





Middel-havsmad






Sommermad
med inspira-tion fra Italien




Klassisk
sommermad

Gazpacho, makrel og
franske choux


































Læs mere om: