
Menuer
Smag på forår
Prøv denne kørvelsuppe af de friskeste urter, kyllingen som mormor ville lave den og den sprøde rabarberdessert med hvid chokoladecreme.
Tirsdag d. 19. april 2011 - af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
Menu: Forårsgæstemenu
Kørvelsuppe med olivenbruschetta
Kylling med sprøde kartoffelterninger
Rabarber med shortbread og hvid chokolade-creme
VINFORSLAG
Forret: Forret Blød og cremet mousserende vin, fx en Prosecco fra
Norditalien eller Cava fra Spanien
Hovedret: En mørk, krydret og saftig rødvin, fx Cotes du Rhone, årgang 2009
eller 2010
Dessert: En Malmsey, også kaldet Malvasia, eller en Bual Madeira
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Tilbered
rabarberkompot
• Bag shortbread
• Blend oliventapenade
Tre timer før:
• Tilbered hvid
chokoladecreme
• Tilbered kørvelsuppe
• Grydesteg kyllingen
• Bland salat- dressingen
Kort før og under
middagen:
• Rist brød, kog vagtelæg og anret forret
• Bag kartofler
• Anret hovedret
• Anret dessert
Læs mere om: