Menuer

Sydlandsk forår

Frisk og grøn gæstemenue med grøn suppe med kammuslinger, langtidsstegt svinekam og syrlig dessert med citron.

Gæstemenuen er frisk og grøn som foråret med grønærter, kammuslinger, langtidsstegt svinekam som i Italien og spæde grønsager. Slut syrligt med de franske tærter med citron.

ARBEJDSPLAN

Dagen før
• Bag citrontærter
• Evt. kog suppen

1½ time før
• Sæt svinekammen i ovnen

Kort før og under middagen
• Opvarm suppen
• Grill/steg kammuslinger
• Rens og damp grønsager
• Smørsauter grønsager
• Si skysauce
• Skær kødet for
• Pisk flødeskum

VINFORSLAG

Forret: Gewürz­traminer fra Tyskland eller Alsace.

Hovedret: Chianti Classico Riserva 2001 eller 2004.

Dessert: Eiswein fra Tyskland

.

Læs mere om: