MAD & BOLIG

Abonnement på Mad & Bolig

Bestil et abonnement på Mad & Bolig og få de nyeste tendenser indenfor boligindretning og gastronomi. Læs mere om et abonnement på Mad & Bolig her!

Kan du gå på evig jagt i boliggallerier og nærstudere kulinariske opskrifter til bunds? Tiltaler gastronomi dig, og drømmer du om at udvide kendskabet til vine? Vil du fodres med indretningstips, præsenteres for de nyeste boligtrends og udvikle kendskabet til eventyrlige rejser i verden? Så er et abonnement på Mad & Bolig lige noget for dig!

DU KAN BESTILLE DIT ABONNEMENT PÅ MAD & BOLIG HER!

 

Et abonnement på Mad & Bolig 

Mad & Bolig er et livsstilsmagasin, der guider læserne til det bedste inden for boligindretning og gastronomi. Vi giver opskriften på den vellykkede gæstemenu og tips om vinen, der skal serveres dertil. Vi besøger iderige boliger og haver og giver dig de bedste adresser på danskernes favorit-rejsemål rundt omkring i verden. Mad & Bolig er læsernes trendguide og inspiration til en attraktiv og udadvendt livsstil. Elsker du de gode sider af livet, elsker du også Mad & Bolig.
Med et abonnement på Mad & Bolig kan du glæde dig til:
  • At komme med indenfor i boliger, der på hver sin måde appellerer til det gode hverdagsliv i inspirerende rammer.
  • At få præsenteret sæsonens boligtrends og tendenser, som du kan krydre din egen bolig med.
  • At finde idéer og inspiration til lækker hverdagsmad og menuer i gæstehøjde.
  • At blive guidet rundt i alt det, der rimer på livsstil og livsglæde indenfor rejser, hjemlighed og gode smagsoplevelser.
  • At have muligheden for at vælge en hvervegave sammen med dit abonnement.
  • At få bragt dit magasin direkte til døren og modtage det før eller andre.  

Sådan fungerer et abonnement på Mad & Bolig:

Mad & Bolig udgives 12 gange om året, og prisen er 59,95 kr. pr. magasin. Du kan bestille dit abonnement på Mad & Bolig med en hvervegave eller blot, som det er, hvis du ønsker det.
Bestiller du et abonnement på Mad & Bolig, kan du når som helst efter din evt. købsforpligtelse opsige dit abonnement. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad. En evt. hvervegave vil du modtage cirka tre uger efter, vi har registreret din betaling for et abonnement på Mad & Bolig.
Vil du bestille et abonnement på Mad & Bolig, kan du læse meget mere i vores betingelser for abonnement her.

BESTIL DIT ABONNEMENT PÅ MAD & BOLIG HER!