MAD & BOLIG

DRØMMER DU OM AT BLIVE LIVSSTILSJOURNALIST?

Vil du have en hverdag, hvor du veksler mellem at skrive gennemarbejdede baggrundsartikler og interview, skarpe nyhedsnoter og vinklede boligreportager? Så er en praktikplads hos Mad & Bolig det, du søger! Læs mere her, og få info om åbent hus.

Vi er en del af Allers samlede boligredaktion, der ud over at udgive Danmarks andenstørste boligmagasin, Mad & Bolig, leverer boligstof til alle udgivelser herunder femina, SØNDAG, Isabellas og Maries Ideer.

Du får forståelse for indholdsproduktion af livsstilsstof fra idé til en færdig historie, der kan leve på både print og web, og mulighed for at prøve kræfter med alle de journalistiske formater.

Vores arbejde på tværs af udgivelser gør dig stærk i brand-DNA og i at vinkle til specifikke målgrupper og platforme.

DU SOM PRAKTIKANT

 • er ambitiøs og fuld af gode idéer.
 • er knivskarp til at vinkle og god til at skrive.
 • har lyst til både at arbejde med grundig research, interview og at skrive små, lette nyheder.
 • er velorienteret og følger med i, hvad der rører sig – både ude i samfundet og inde på Instagram.
 • brænder for den gode historie og kan finde den, uanset om den handler om et besøg i et spændende hjem eller en bæredygtig stol af genbrugsplast.

VI SOM PRAKTIKSTED

 • giver dig erfaring i at interviewe, researche og skrive alt lige fra den lille note og det hjælpsomme tip til lange baggrundsartikler og personlige interview med nye designere.
 • lærer dig at skabe indhold på tværs af udgivelser.
 • giver dig redskaberne til at udvikle artikler fra idé til færdiglayoutet side.
 • sparrer med dig og hjælper med at gennemarbejde dine artikler, før de skal udgives.
 • har højt til loftet, flad struktur og kort vej fra idé til handling.
 • griner meget og løfter både hinanden og i flok.
 • giver dig et indblik i arbejdet med livsstilsstof på en boligredaktion med 12 medarbejdere i et af Danmarks største mediehuse, hvor der er ca. otte journalistpraktikanter.

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefredaktør for Mad & Bolig Cecilie Møller Rasmussen på tlf. 3163 8331, mail: [email protected].

PRAKTIKMESSE OG ÅBENT HUS

Messe:

Vi er til stede på praktikmessen i Roskilde – du er velkommen til at kontakte os på forhånd.

Åbent hus:

Mandag til torsdag i uge 44 er der åbent hus fra klokken 10 til 14 - både fysisk og virtuelt. Vi bor Havneholmen 33 i København. Husk at melde dig til.

Ved åbent hus vil vores chefredaktør og praktikantvejleder Cecilie Møller Rasmussen fortælle meget mere om Mad & Bolig som praktiksted og svare på alle jeres spørgsmål.

Tilmelding på [email protected] eller tlf. 3163 8331 .

Vi håber, vi ses!

Et lille indblik i redaktionsmøde på Mad & Bolig, hvor den nyeste udgave af magasinet granskes og de næste numre planlægges. 

Om Aller Media:

Aller Bolig er en del af Aller Media, der tilbyder attraktive ansættelsesforhold såsom en god kantine og en række sundheds- og træningstilbud for vores cirka 600 ansatte i Danmark.

Vi er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden. I Danmark alene har vi en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer. Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt.

 

Læs mere om: