MAD & BOLIG

DRØMMER DU OM AT BLIVE LIVSSTILSJOURNALIST ?

Vil du have en hverdag, hvor du veksler mellem at skrive gennemarbejdede baggrundsartikler og interview, skarpe nyhedsnoter og vinklede boligreportager? Og vil du lære at producere indhold til både web og print? Så er en praktikplads hos Aller Bolig det, du søger! Læs mere her, og få alt info om praktikmesse og åbent hus.

Hos Aller Bolig udgiver vi Danmarks andenstørste boligmagasin, Mad & Bolig, men producerer også magasinet Antik & Auktion, ligesom vi leverer boligstof til bl.a. Femina, Søndag og vores website Mainlifestyle.dk.

Hos os får du derfor forståelse for indholdsproduktion af livsstilsstof fra idé til en færdig historie, der kan leve på både print og web, og mulighed for at prøve kræfter med SoMe, SEO og digital redigering. Vores arbejde på tværs af udgivelser gør dig stærk i brand-DNA og i at vinkle til specifikke målgrupper og platforme.

Interesseret i praktikmesse og åbent hus? Kom direkte til info her

Om os som praktiksted

VI:

 • lærer dig at skabe indhold på tværs af udgivelser og platforme og at bruge dine journalistiske færdigheder i kommercielle sammenhænge.
 • giver dig redskaberne til at udvikle artikler fra idé til færdiglayoutet side.
 • sparrer med dig og hjælper med at gennemarbejde dine artikler, før de skal udgives.
 • har højt til loftet, flad struktur og kort vej fra idé til handling.
 • griner meget og løfter både hinanden og i flok.
 • giver dig et indblik i arbejdet med livsstilsstof i et af Danmarks største mediehuse, hvor der er ca. otte journalistpraktikanter i alt.

Om dig som praktikant

DU:

 • er ambitiøs og fuld af gode idéer.
 • er knivskarp til at vinkle og god til at skrive.
 • har lyst til både at arbejde med den grundige research og at skrive små, lette nyheder.
 • er velorienteret og følger med i, hvad der rører sig – både ude i samfundet og inde på Instagram.
 • brænder for den gode historie og kan finde den, uanset om den handler om befolkningstilvækst i byerne eller en nylanceret stol af genbrugsplast.

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefredaktør for Aller Bolig og praktikantvejleder Cecilie Møller Rasmussen på tlf. 3163 8331, mail: [email protected].

Praktikmesse og åbent hus

Praktikmesse onsdag d. 22/10 + Virtuelt åbent hus uge 44

Onsdag i uge 43 mellem 9 og 15 + hele uge 44 mellem 9 og 15 sidder vi klar på Teams eller Skype til at møde jer!

Her vil vores chefredaktør og praktikantvejleder Cecilie Møller Rasmussen fortælle meget mere om Aller Bolig som praktiksted og svare på alle jeres spørgsmål. Udover en onlinesamtale med Cecilie vil der også være mulighed for at møde vores nuværende praktikant Karoline Iversen, som kan give et indblik i dagligdagen som praktikant hos os, samt vores digitale journalist Charlotte Kobberøe Fink, der kan fortælle mere om, hvordan vi får vores boligstof til at leve på nettet. 

Tilmelding: Både til praktikmesse og virtuelt åbent hus skal der bookes tid ved at skrive til Cecilie Møller Rasmussen på tlf. 3163 8331 eller mail: [email protected]ler.com. Skriv også, hvis du har har lyst til en onlinesnak med Karoline Iversen og/eller Charlotte Kobberøe Fink. 

Vi håber, vi ses! 

Om Aller Media:

Aller Bolig er en del af Aller Media, der tilbyder attraktive ansættelsesforhold såsom en god kantine og en række sundheds- og træningstilbud for vores cirka 600 ansatte i Danmark.

Vi er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden. I Danmark alene har vi en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer. Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt

 

Læs mere om: