MAD & BOLIG

September-udgaven af Mad & Bolig er på gaden

Sensommeren er sat ind i, og efteråret er lige om hjørnet. Sommerferien er ovre, men der er stribevis af ting at glæde sig til: Smukke efterårsfarver, hyggelige stunder under bløde tæpper og tændte stearinlys. Og heldigvis har vi masser af dejligt efterårsindhold klar til dig.

Smugkig i det nye Mad & Bolig:

Dagene bliver kortere, og derfor har vi i september udgaven en stor lampeguide klar til dig. Vi giver dig en lang række tips og tricks til at skabe et omfavnende soveværelse, og så får du også inspiration til efterårets bløde og dybe farveskemaer.

Vi har sat soveværelset under lup: Hvilke farver er gode at bruge? Hvordan får du alle funktioner ind i rummet? Hvordan får du hotel-vibe, når du smider dig under dynen? Vi giver dig både praktiske tip og indretningstricks, så du bliver lullet ind i dit eget lille drømmeland

Du skal med rundt i fire forskellige boliger; både stilmæssigt og farvemæssigt. Vi giver dig hele farvepaletten, da vi både skal på besøg i en helt sort-hvid bolig, en regnbue af et hjem – og alt derimellem. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag og en hulens masse inspiration af hente hjem.

Mad & Bolig nummer 9 er på gaden til og med d. 15. September. Husk du altid kan holde dig opdateret på vores nyeste indhold på Facebook (Mad & Bolig), Instagram (@madogbolig) og TikTok (madogbolig)