MAD & BOLIG

Smugkig i det nye Mad & Bolig

Det er som om, at sommerferie, sol og strand lader batterierne op. Nu er der mere overskud til projekter og DIY’s og det kribler i fingrene for at skabe forandringer. Der sætter vi fokus på makeovers. Så glæd dig, for vi har ”drysset inspiration til fornyelse ud over hele bladet”, som Chefredaktør Cecilie Møller Rasmussen fortæller i denne udgave.

Få et sneak peak på, hvad der gemmer sig i Mad & Bolig 08:

I denne udgave af Mad & Bolig guider vi dig til, hvordan du bedst muligt udnytter pladsen, når du har skråvægge, hvordan du forlænger sommeren ved at bruge smukt blomsterprint, og vi giver dig inspiration til, hvordan du bruger månedens farve.

Vi inviterer dig ind i tre smukke boliger, som alle er fyldt med personlighed. Du skal med ind hos Ann-Sophie (tv.), hvis hjem er en stor harmonisk pastel-palette, Lei Miriam (mf.) som giver dig lyst til at bruge meget mere orange i indretningen, og til så inviterer vi dig ind hos Marie, som formår med hvide toner, lyst træ og minimalisme at gøre sit hjem ultrapersonligt.

Vi har sat ”makeovers” i spotlightet, og derfor guider vi dig til den gode og succesfulde makeover. Du skal med på en guidet tour, rum for rum, hvor du får budgetvenlige og simple tips, som skaber fornyelse og forandring. Vi viser de nyeste tendenser indenfor farve og print, og så dykker vi også endnu dybere i badeværelsesindretning.

 

Mad & Bolig nummer 8 er på gaden til og med d. 11. august. Husk du altid kan holde dig opdateret på vores nyeste indhold på Facebook (Mad & Bolig) og Instagram (@madogbolig).