MAD & BOLIG

Smugkig i oktober-udgaven af Mad & Bolig

Leder du efter tips til en køkken-makeover, mangler du tricks til at få mere ud af dine kvadratmeter, eller elsker du bare at komme med ind i spændende boliger? Så glæd dig! For alt det, og meget mere, får du i det nye Mad & Bolig.

Smugkig i det nye Mad & Bolig:

Pibler sveden frem på panden, når du tænker på køkkenrenovering? Så hjælper vi dig med at skabe det forkromede overblik over processen, og du får samtidig masser af køkkeninspiration og viden om hjemmets (måske) vigtigste rum.

Du skal med på besøg i fire hjem: Frederikke Legaard inviterer dig ind i sin lille 39 m2 lejlighed, med smarte og pladsbesparende løsninger, og så får du selvfølgelig også tre andre smukke (og meget forskellige) boliger.

Det er ikke altid nemt at bo småt – men du kan sagtens på småt men vildt godt. Du skal se tre mindre og inspirerende lejligheder, og så får du tips og tricks til at indrette dig pladsoptimerende uden at gå på æstetisk kompromis.

 

Mad & Bolig nummer 10 er på gaden til og med d. 19. oktober. Husk du altid kan holde dig opdateret på vores nyeste indhold på Facebook (Mad & Bolig), Instagram (@madogbolig) og TikTok (madogbolig)